Termeni si conditii

Identificarea firmei

 

www.biolino.ro este detinut si operat de catre SC Menuet Prest SRL (denumita in continuare “biolino.ro”, “website”, “site”, “noi” sau similar) companie din Romania cu sediul social in Oradea, Jud. Bihor, Str. Dimitrie Cantemir Nr. 19, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J05/164/1998, cod de identificare fiscala RO10169334.

Ne puteti contacta pentru informatii suplimentare, plangeri sau feedback la adresa de mail contact@biolino.ro sau numarul de telefon 0751/090.611.

 

Scopul acestor Termeni si Conditii si modificarea lor

 

Scopul acestor Termeni si Conditii este de a va familiariza si de a intelege conditiile de utilizare a website-ului nostru, modul si conditiile in care va puteti crea un cont de utilizator si de asemenea drepturile si obligatiile ce recurg din utilizarea website-ului, crearea si utilizarea unui cont cat si etapele pentru plasarea comenzilor.

 

Folosirea website-ului si crearea contului necesita acceptarea de catre dumnevoastra a acestor Termeni si Conditii precum si a Politicii de Confidentialitate (inclusiv acordul de folosire a cookie-urilor). Aceste documente reprezinta contractul dintre dumnevoastra ca si client si noi ca si furnizor de informatii si marfuri.

 

Prin folosirea site-ului declarati ca aveti 18 ani impliniti si ca acceptati in mod expres acesti Termeni si Conditii. In caz contrar va rugam sa nu folositi site-ul.

 

Biolino.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari asupra acestor Termeni si Conditii precum si de a efectua modificari asupra site-ului si continutului acestuia pentru a respecta legislatia in vigoare si politicile interne ale firmei. Utilizatorii vor fi notificati asupra modificarilor prin e-mail sau anunt pe pagina principala a site-ului. Utilizatorii si membrii website-ului au obligatia de a citi noul document si de a-si exprima acordul asupra modificarilor. In cazul in care utilizatorul/membrul nu isi exprima acordul in termen de 7 zile sau continua sa utilizeze website-ul si contul de utilizator se va interpreta ca acesta si-a exprimat tacit acordul asupra tuturor modificarilor intervenite. Comenzile deja acceptate si confirmate nu vor fi afectate de noile modificari.

 

Definitii

 

Site/Website – domeniul Biolino.ro precum si subdomeniile acestuia si intreg continutul publicat pe acest domeniu sau subdomenii

Client – persoana fizica sau juridica cu sau fara cont ce emite o Comanda

Vanzator – socitatea comerciala SC Menuet Prest SRL

Comanda – un documente electronic intre Vanzator si Client prin care Vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si serviciile si Clientul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa plateasca contravaloarea lor

Contract la distanta – conform definitiei OUG 34/2014 orice contract încheiat între profesionist şi consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanţă organizat, fără prezenţa fizică simultană a profesionistului şi a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanţă, până la şi inclusiv în momentul în care este încheiat contractul; In acest caz o comanda confirmata

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzarea a unui produs de catre vanzator catre client

Cont – ansmablul format din e-mail si parola ce permit unei singure persoane accesul la zone restrictionate ale site-ului

Newsletter – un mijloc de informare periodica exclusiv in format electronic prin e-mail asupra produselor nou aparute si/sau a promotiilor desfasurate intr-o anumita perioada de timp

Serviciu – serviciul de comert electronic prin care se acorda posibilitatea clientului de a plasa o comanda

 

Drepturi de autor

 

Biolino.ro si furnizorii sai detin drepturile de autor si/sau de folosinta asupra intregului continut prezentat pe site si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Biolino.ro a oricaror elemente de pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru orice sesizare sau daca doriti sa raportati o incalcare a drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa admin@biolino.ro

 

Contul de utilizator

 

Contul de utilizator nu este obligatoriu pentru a plasa o comanda pe site-ul Biolino.ro. Crearea unui cont usureaza plasarea comenzilor fara a mai fi nevoie sa completati datele personale si de livrare la fiecare comanda si va ofera acces la ofertele promotionale destinate membrilor.

Contul de utilizator este destinat uzului personal si nu poate fi transferat sau utilizat de mai multe persoane fizice.

Biolino.ro isi rezerva dreptul de a suspenda/inchide contul oricand considera ca acesta este folosit ilegal sau contrar acestor Termeni si Conditii.

 

Crearea unui cont se poate realiza voluntar prin accesarea linkului din partea dreapta sus numit “Creeaza cont” sau accesarea linkului “Creeaza cont” dupa plasarea unei comenzi. In ambele cazuri va vom solicita sa introduceti anumite date cu caracter personal. Prin crearea unui cont acceptati prezentul document de Termeni si Conditii precum si a Politicii de confidentialitate.

Ca sa aflati ce date cu caracter personal putem colecta si cum vor fi folosite precum si drepturile dumnevoastra privind aceste date va rugam sa cititi Politica de Confidentilitate sau sa ne trimiteti un e-mail la adresa admin@biolino.ro

Administrarea contului se poate face dupa autentificare folosint setarile contului pentru a modifica sau actualiza datele asociate contului. In cazul in care nu va mai amintiti parola puteti accesa link-ul de autentificare urmat de link-ul “Am uitat parola”.

 

Politica de vanzare

 

Accesul la serviciu este permis oricarui utilizator ce isi creeaza sau are deja un cont sau oricarui client ce va folosit varianta de comanda rapida fara cont.

Pentru a plasa o comanda clientul va trebui sa accepte Termenii si Conditiile ce reglementeaza raportul juridic dintre Biolino.ro si client/membru.

Produsele achizitionate de pe site-ul Biolino.ro sunt destinate uzului personal al clientului.

Toate tarifele publicate sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA. Facturarea produselor achizitionate se va emite exclusiv in lei (RON).

Informatiile folosite pe site precum prezentarile scrise sau imaginile sunt utilizate cu titlu de prezentare si nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Biolino.ro.

Datorita numarului mare de produse existente pe site, o parte din aceste produse pot avea preturi incorecte, afisate in mod eronat datorata unor erori tehnice sau pot fi rezultatul unor greseli umane. In aceste conditii se considera ca pret final cel acceptat in urma generarii facturii. Pentru astfel de probleme Biolino.ro va anunta clientul prin oricare din metodele de contact furnizate.

 

 

Comenzi

 

Comanda online

Clientul poate efectua o comanda prin adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi

Un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care acesta exista pe stoc. In cazul indisponibilitatii produsului sau o parte din produsele comandate clientul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail si in urma convorbirii se va ajunge la o rezolutie.

Prin finalizarea comenzii Clientul consimte ca toate datele furnizate si necesare pentru procesul de cumparare si livrare sunt corecte si adevarate. Pe parcursul procesului de comanda aceste detalii pot fi modificate si corectate in cazul in care au aparut erori.

Prin finalizarea comenzii Clientul este de acord ca Biolino.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil prevazut in prezentul document in orice situatie necesara pentru indeplinirea comenzii.

Dupa plasarea comenzii clientul va primi un e-mail de confirmare si acceptare a comenzii. Din momentul primirii acestui e-mail se considera existenta unui contract intre parti. Contractul implica obligatia vanzatorului de a onora comanda si a clientului de a accepta si plati comanda. Daca nu exista alte motive legale contractul va dura pana la livrarea si plata integrala a tuturor produselor comandate.

O comanda poate fi plasata si telefonic. In acest caz trebuie sa ii comunicati operatorului produsele dorite si informatiile personale necesare pentru livrarea comenzii iar acesta va va informa asupra pretului final ce urmeaza a fi facturat.

Biolino.ro isi rezerva dreptul de a anula unilateral comanda unui client in urma unei notificari prealabile, fara nici o obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- datele furnizate de client sunt incomplete sau incorecte;

- activitatea clientului pe site poate produce daune de orice natura sau prejudiciaza in orice fel Biolino.ro;

- au existat incercari esuate de a livra produse aceluiasi client in trecut;

Clientul are dreptul de a renunta la o comanda efectuata. Clientul nu are dreptul de a modifica o comanda dupa ce aceasta a fost pregatita sau expediata.

Pentru mai multe informații accesați pagina Cum comand?

Livrarea comenzilor

 

Livrarea comenzilor catre client se realizeaza prin intermediul unei firme de curierat sau Poșta Română.

Biolino.ro oferă date cu caracter personal ale clientului firmei de curierat exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport ale produselor achizitionate de pe website cu respectarea întocmai a prezentului document. In acest sens firma de curierat poate contacta clientii Biolino.ro prin orice mijloc de comunicare (telefon, SMS) in limitele și în scopul prevăzute în acest document.

 

Livrarea produselor

- in cazul in care toate produsele comandate sunt in stoc livrarea se va efectua in 24-48 de ore

- in cazul in care unul sau mai multe produse comandate nu sunt in stoc clientul va fi primi prin e-mail sau telefonic o perioada estimata de livrare

In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenelor sus mentionate clientul are dreptul de a renunta la comanda fara a avea dreptul de a solicita daune de interes.

 

Livrarea se efectueaza in orice localitate din Romania prin intermediul firmei de curierat DPD Romania. Taxele de livrare sunt afisate în comanda și vor fi suportate de către client cu excepția îndeplinirii condițiilor de livrare gratuită.

Estimarile de livrare sunt bazate pe intervalele communicate de catre firma de curierat prin urmare Biolino.ro nu poate garanta un termen sau interval de livrare si nici nu este responsabila in cazul intarzierilor. Atunci cand suntem informati cu privire la posibilitatea intarzierii livrarii Biolino.ro va incerca sa informeze clientul prin orice mijloc disponibil despre acest lucru.

 

Clientul poate refuza receptionarea coletului daca coletul este deteriorat sever la livrare, produsele au fost livrate/facturate gresit, produsele prezinta defecte de fabricatie. In situatia in care un colet nu se incadreaza in situatiile sus mentionate si este refuzat de catre destinatar fara un motiv invocat si fara anuntarea vanzatorului in prealabil Biolino.ro isi rezerva dreptul de a sterge contul clientului, de a refuza livrarea unor comenzi viitoare sau de a accepta comenzi noi doar cu plata in avans in functie de situatie.

Pentru mai multe informații privind livrarea accesați pagina Cum livram?

 

Politica de returnare

 

Conform O.U.G. 34/2014 orice client are dreptul de a returna produsele achizitionate prin denuntarea unilaterala a contractului de vanzare-cumparare incheiat la distanta fara invocarea vreunui motiv.

Produsele neperisabile se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la data livrarii.

Nu se pot returna produsele perisabile care sunt susceptibile a se deteriora sau expira rapid, produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator conform art. 16 din O.U.G. 34/2014.

 

Procedura de returnare a produselor:

1 In termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului trebuie sa ne anuntati prin orice mijloc scris privind intentia de a returna produsele

2 Dupa informarea privind returul coletului in termen de 14 zile calendaristice trebuie sa returnati produsele catre SC Menuet Prest SRL la adresa Str. Transilvaniei nr. Daca nu primim coletul in termen de 14 zile calendaristice de la notificarea facuta la punctul 1 vom considera cererea nefondata/invalida si returul poate fi refuzat

3 Transportul coletului se poate face prin orice modalitate doriti cu conditia ca produsele sa nu fie deteriorate pe drum. Costul transportului va fi platit de catre dumneavoastra.

4 Suma platita integral va fi rambursata in contul indicat de dumneavoastra in scris in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului de catre noi. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor achitate de catre dumneavoastra nu se ramburseaza. Biolino.ro se obliga sa plateasca costurile de transport in cazul lipsei conformitatii sau in cazurile prezentate mai sus la dreptul clientului de a refuza receptionarea coletului.

 

Plata

 

Plata ramburs – pentru produsele comandate si livrate prin intermediul firmei de curierat

Plata in cont prin transfer bancar – plata se va face in avans iar livrarea coletului se face dupa confirmare platii.

Nume firma: Menuet Prest SRL

Cont lei:

Plata numerar sau card bancar – pentru produsele comandate si ridicate personal de la unul din magazinele Biolino.ro

 

Politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal

 

Politica de confidentialitate stabileste modul in care sunt obtinute si prelucrate datele cu caracter personal ale membrilor si clientilor Biolino.ro necesare pentru operarea acestui website, furnizarea serviciilor, vanzarea produselor, derularea contractelor de vanzare si cumparare, livrare precum si de a va tine la curent cu initiativele si promotiile curente.

Datele cu caracter personal sunt orice date care dezvaluie identitatea clientului, care sunt unice pentru el. Datele cu caracter personal clasice include numele, adresa, numarul de telefon, data nasterii si/sau locul nasterii, cartea de identitate, locul de munca sau scoala. Datele cu caracter personal digitale include conturile sau postarile pe retelele de socializare, adresa de email, metadatele, adresa IP in anumite cazuri. Datele sensibile sunt o categorie speciala de date care include date genetice si biometrice care prelucrate duc la identificarea sigura a unei persoane, datele legate de infractiuni sau condamnari, date legate de origine rasiala si etnica, opinii politice, credinte religioase, filozofice sau similare, apartenenta la sindicate, sanatate mentala sau fizica, viata sau orientarea sexuala precum si identificatorul unic national (CNP) in cazul Romaniei.

Prelucrarea reprezinta orice actiune sau ansamblu de actiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal, fie ele automate sau nu.

Consimtamantul este permisiunea specifica, informata, libera si lipsita de ambiguitate data de persoana vizata de a-i fi prelucrate datele personale.

 

Ce date colecteaza Biolino.ro

 

Ne propunem sa colectam cat mai putine date cu caracter personal de la dumneavoastra pentru serviciile oferite in masura in care acest lucru este posibil. De la prima vizita vor fi colectate informatii anonime cu privire la modul in care ati utilizat acest site, informatii ce ne pot ajuta sa imbunatatim serviciile oferite sau in scopuri de marketing.

In anumite situatii va vom solicita

- numele si prenumele

- adresa de livrare si/sau domiciliu

-telefon

- adresa de email

- datele companiei pentru facturare unde este cazul

- IP

- cookies (politica cookie)

 

Datele privind numele si prenumele, adresa de livrare si/sau domiciliu, telefon si unde este cazul datele comapniei sunt necesare pentru indeplinirea contractului de vanzare cumparare in cazul unei comenzi. Aceste date vor fi folosite strict pentru emiterea facturii si expedierea comenzii dumneavoastra.

Datele privind numele si prenumele precum si adresa de mail sunt necesare pentru crearea unui cont pe site-ul nostru. Vizualizarea site-ului precum si efectuarea unei comenzi nu sunt conditionate de crearea unui cont, rolul acestuia este de a va usura comenzile viitoare.

Adresa de email este necesara in cazul in care va dati in mod explicit consimtamantul si va abonati la newsletterul nostru. Adresa de e-mail va fi folosita strict pentru a va trimite ultimele noutati si promotii (nu mai mult de un mail pe saptamana).

IP si cookies sunt colectate automat prin acordul cu politica de utilizare a cookie-urilor, datele fiind folosite pentru functionalitatea site-ului, analiza si publicitate.

 

Politica de utilizare a cookie-urilor

 

Aceasta politica se refera la cookie-urile folosite pe acest site si pagina web operata de Menuet Prest SRL.

Pentru mai multe informații accesați pagina Politica de cookie

 

Ce sunt cookie-urile

 

Cookie-ul este un fişier text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează în calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când îl vizitaţi. Datorită cookie-urilor, site-ul reţine, pe o perioadă de timp, acţiunile şi preferinţele dumneavoastră (login, limbă, dimensiunea caracterelor şi alte preferinţe de afişare). Astfel nu mai trebuie să le reintroduceţi ori de câte ori reveniţi la site sau navigaţi de pe o pagină pe alta.

 

La ce sunt folosite cookie-urile

 

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Biolino pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex. preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta.

 

Cookie-urile sunt complet “pasive” (nu conțin programe software, viruși sau spyware și nu pot accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului).

 

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Durata de existență a unui cookie este determinată; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv.

 

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet.

 

Tipuri de cookie si ce cookie folosim pe acest site.

 

Sunt doua tipuri de cookie:

- cookie-uri de sesiune: sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau închide fereastra browserului;

- cookie-uri persistente: sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament și sunt activate din nou când vizitați site-ul care a creat acel cookie specific. Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel pe care il vizitează utilizatorul la momentul respectiv. Acestea sunt cunoscute sub numele de “third party cookies” respectiv cookie-uri plasate de terți. Acestea memorează interesele unui utilizator pentru a livra publicitate cât mai relevantă pentru acesta.

 

Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, în funcție de scopul pentru care acesta este plasat. Unele cookie-uri sunt menite unei singure utilizări (cum este cazul cookie-urilor de sesiune), prin urmare nu sunt menținute odată ce utilizatorul părăsește site-ul. Alte cookie-uri sunt menținute și reutilizate de fiecare dată când utilizatorul revine pe site (cookie-uri persistente). Totuși, cookie-urile pot fi șterse de utilizator în orice moment prin utilizarea setărilor browser-ului.

 

De asemenea cookie-urile conform legii pot fi clasificate si in:

- cookie-uri necesare folosite pentru functiile de baza ale site-ului si functionalitatea acestuia precum navigarea in pagina, consimtamantul cookie, cos de cumparaturi si altele

- cookie-uri preferinte folosite pentru a personaliza experienta dumneavoastra precum ordonare produse, limba de afisare a site-ului, memorarea cosului de cumparaturi, lista dorinte si altele

- cookie-uri statistici pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine vizitatorii si de unde provin prin colectarea de date in mod anonim.

 

Stergerea cookie-urilor

 

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

Pentru mai multe informatii vizitati http://www.youronlinechoices.com/ro/ sau https://www.allaboutcookies.org/

 

De ce sunt cookie-urile importante pentru internet?

 

Cookie-urile reprezintă punctul central al funcționării eficiente a Internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferințelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu înseamnă că nu veți mai primi publicitate online – ci doar că aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs, evidențiate prin comportamentul de navigare. Exemple de întrebuințări importante ale cookie-urilor (care nu necesită autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

 

Conținut și servicii adaptate preferințelor utilizatorului – categorii de produse și servicii;

Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – reținerea parolelor;

Reținerea filtrelor de protecție a copiilor privind conținutul pe Internet (opțiuni family mode, funcții de safe search);

Limitarea frecvenței de difuzare a reclamelor – limitarea numărului de afișări a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site;

Furnizarea de publicitate mai relevantă pentru utilizator;

Măsurarea, optimizarea și caracteristicile de Analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de conținut este vizualizat și modul cum un utilizator ajunge pe un website (exemplu: prin motoare de căutare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile derulează aceste analize ale utilizării lor pentru a îmbunătăți site-urile în beneficiul user-ilor.

 

Drepturile utilizatorului

 

Conform legislatiei europene aveti dreptul:

- o copie a datelor(dreptul de a accesa datele cu caracter personal) detinute in legatura cu dumneavoastra

- dreptul de a primit informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, prin cerere catre Biolino.ro

- corectarea datelor cu caracter personal incorecte, inexacte sau incomplete, se poate efectua direct din cont pentru unele date sau prin cerere catre Biolino.ro

- dreptul la stergerea datelor cu caracter personal, se poate efectua direct din cont pentru unele date sau prin cerere catre Biolino.ro. Nu se pot sterge datele cu caracter personal incluse in raportari sau acte financiar-contabile care trebuiesc pastrate conform legislatiei in vigoare

- sa va opuneti prelucrarii datelor cu caracter personal in scopuri de marketing, in mod gratuit si fara a fi necesara justificarea. In cazul Biolino.ro dreptul de a va abona sau dezabona de la newsletter oricand.

- sa solicitati restrictionarea prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal daca este cazul

- la portabilitatea datelor, prin cerere catre Biolino.ro sa primiti datele dumneavoastra cu caracter personal intr-un format care poate fi citit automat si sa le trimiteti altui operator

-sa solicitati ca deciziile bazate pe prelucrarea automata a datelor dumneavoastra cu caracter personal care va privesc sau va afecteaza intr-o masura semnificativa sa fie luate de catre persoane fizice, nu exclusiv de computere.

-dreptul de a depune plangere catre Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

 

In cazul in care vreti sa va exercitati unul din aceste drepturi si nu o puteti face direct din contul de client va rugam sa ne trimiteti o cerere catre Biolino.ro pe adresa de mail admin@biolino.ro.

 

 

Limitari ale responsabilitatilor, forta majora si litigii

 

Toate informatiile prezentate pe acest site au scop informativ si nu substituie sfaturile sau prescriptiile medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat. Informatiile prezentate nu au rol de diagnostic sau de inlocuire a medicamentelor si tratamentelor prescrise de personalul medical autorizat.

 

Biolino.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pagubele aparute prin folosirea in alte modalitati decat cele recomandate a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

 

Vizitatorii si utilizatorii acestui site pot face comentarii si recomandari ori pot oferi alte informatii prin intermediul comentariilor de pe pagina produselor atata timp cat continutul acestor mesaje nu este ilegal, obscen, amenintator la adresa altor utilizatori si nu incalca drepturile de proprietate intelectuala. Biolino.ro nu va fi raspunzatoare si nici nu va putea fi obligata la plata nici unui fel de despagubiri pentru daunele produse de mesajele postate de vizitatorii si utilizatorii acestui site.

In cazul unui eveniment de forta majora definit conform art. 1351 din Codul Civil raspunderea partilor dintr-un contract aflat in derulare este inlaturata. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca forta majora va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul este exonerat de la aceasta obligatie in cazul in care evenimentul o impiedica sa duca la bun sfarsit.

 

Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Client/Membru si Biolino.ro se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

Orice disputa care ar putea sa apara intre Client/Membru si Biolino.ro se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi rezolvat de catre instantele competente din Oradea, sediul Biolino.ro, in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Daca vreuna din clauze va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, acesta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

Garantia de conformitate

 

Produsele comercializate de Biolino.ro pe acest site beneficiaza de garantie conforme cu Legea nr. 449/2003, daca acestea nu constituie produse perisabile. Produsele comercializate sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

 

Ultima actualizare: 22.07.2019